Erkek sonbahar modasında rahatlık ve şıklık ön planda tutuluyor. En şık ve iddialı erkek giyim önerilerini sizler için derledik. Peki sonbahar erkek giyim kombinlerinde hangi parçalar yer alıyor? İşte 2020 sonbahar erkek modasına yönelik tüm kombin detayları...

2020 sonbaharında erkek modası için ceket, jean kombinleri moda. Gömleklerde kareli modeller, ceketlerde ise jean ve blazer modeller tercih ediyorlar. Rahatlığın ön planda olduğu sokak ve davet kombinlerinde, 2020 ilkbahar pantolon trendi jogger pantolonlar seçiliyor. Hem pantolon hem de eşofman kalıplarını içinde bulunduran jegger pantolonlar, dolapların en rahat parçası oluyor. 2020 sonbaharında en şık ve en iddialı erkek giyim önerilerini sizler için derledik; 

JEAN CEKET

   Sokak modasında en çok tercih edilen jean parçalardır. Her mevsimde rahatlıkla giyilebilen siyah pantolonlar, jean ceket ve beyaz tişörtlerle kombinlenebilir. Erkekler için aksesuar bilekliktir. Minimal bir bileklik, jean ceket kombinlerine yakışır. Daha rahat bir kombin oluşturulması için ayakkabı seçiminde sneakerler kullanılabilir. Jean ceketler içerisine boğazlı kazaklar da tercih edilebilir. 

YIRTIK JEAN

   Jeanler için bir diğer trend, yırtık jean modelleridir. Yırtık jean pantolonları, kazak ve gömleklerle kombinleyebilirsiniz. Son dönemin en çok tercih edilen parçalarından olan yırtık jeanleri, günlük kombinlerde kullanabilirsiniz. Bu parçalar ayrıca deri ceketlerle de şıklığı sağlar.

BLAZER CEKET

     Her parça trend fakat özellikle 2020 sonbaharı için öne çıkan erkek giyim parçalarından biri blazer ceketler... Erkek blazer ceketler, genellikle jean pantolonlarla da klasik bir stil kazanır ve davetler için ideal bir şıklık sağlar. Bu parçaların içerisinde kullanılacak olan gömlek ve kazakların açık renk olması doğru olandır. Ayakkabılarda da spor modeller kullanılabilir. Bu sayede şık ve iddialı olunabilir. 

KARELİ GÖMLEK 

     2020 sonbaharın bir diğer öne çıkan parçası ise kareli gömlekler... Bu gömlekler için kırmızı ve büyük desenli olanlar daha çok tercih ediliyor. İddialı kombinler için ideal olan kareli gömleklere pamuklu kumaş kullanılması doğru olandır.